Traficul pe Bulevardul Liviu Rebreanu din Timișoara a fost îngreunat zeci de minute, după ce un șofer a vrut să intre înt-o benzinărie fără să se asigure la schimbarea benzii și a intrat în coliziune cu un troleibuz al societății de transport local.

Impactul violent a fost atât de puternic încât autoturismul a fost proiectat într-un stâlp de pe marginea drumului. Deși șoferul mașinii nu a suferit răni, din troleibuz au fost raportate două victime, o femeie și un minor, ambii fiind pasageri în mijlocul de transport în comun.

Serviciile de urgență au intervenit imediat la fața locului, iar victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de urgență. 

Poliția Rutieră a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul. 

„Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, a condus un autoturism pe strada Iosif Bulbuca dinspre Spitalul Județean spre sensul AEM, iar în încercarea de a intra într-o stație de alimentare cu carburant a trecut de pe banda 2 pe banda 1, moment în care a fost acroșat de un autobuz condus de o femeie, în vârstă de 54 de ani. În urma impactului, au rezultat 2 victime, o fetiță de 4 ani și mama acesteia, pasagere în autobuz. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă” transmit cei de la IPJ Timiș.


Imagini: Info Trafic Timișoara