Atac sângeros la Timișoara miercuri noaptea. O răfuială între migranți s-a lăsat cu o baltă de sânge, în urma căreia un bărbat de 28 de ani a murit. Criminalul este căutat și acum. 

Totul s-a petrecut pe strada Caprioarei, din Timișoara. Un trecător a descoperit un bărbat căzut într-o baltă de sânge și a sunat imediat la numărul de urgență 112 pentru a cere ajutor. 

Medicii de pe ambulanță au sosit în grabă, dar nu au putut salva victima, în vârstă de 28 de ani, care a fost declarată decedată din cauza a trei lovituri de cuțit din zona toracică. 

Conform informațiilor newsvest.ro victima este cetățean afgan. 

Poliția este în alertă și încearcă să găsească criminalul, având deja în custodie doi migranți, posibili martori la incident, cărora li se iau declarații. 

Vă reamintim că în aprilie 2021, tot la Timișoara, a avut loc o altă răfuială între migranți, când două grupuri s-au confruntat pe stradă în zona Gării de Nord, rezultând moartea unui migrant și rănirea gravă a altuia. Autorul crimei, un cetățean afgan, a fost capturat două luni mai târziu, în Atena.