Desfășurare impresionantă de forțe la Timișoara, după ce un avion a aterizat de urgență pe aeroportul din oraș, din cauza unei amenințări cu bombă. Aproape 130 de pasageri au fost debarcați în condiții de maximă securitate, iar bagajele au fost controlate la sânge. Timp de o oră și 10 minute, autoritățile din Timiș au avut planul roșu activat. 

Aeronava a decolat joi seara, de pe aeroportul din orașul polonez Wroclaw, cu destinația Hurghada. La mai puțin de o oră de zbor, în spațiul aerian al Serbiei, turnul de control a anunțat căpitanul avionului despre o posibilă amenințare cu bombă la bord, astfel aeronava a fost trimisă către cel mai apropiat aeroport. 

Avionul a aterizat de urgență pe Aeroportul Internațional Traian Vuia din Timișoara și a fost tras pe o pistă specială pentru verificări.

Între timp, forțele de ordine din vestul țării au intrat în alertă și au activat planul roșu de intervenție, zeci de autospeciale au ajuns  la Aeroportul Timișoara. 

Pasagerii au fost debarcați și duși în terminalul special al aeroportului pentru verificări amănunțite, iar trupele antitero au verificat ore bune aeronava. 

Avionul își va continua drumul spre Egipt, cel mai probabil în cursul zilei de vineri, cu cei 127 de pasageri și 7 membri ai echipajului.