Panică pe strada Ovidiu Cotruș din Timișoara. Un autobuz care transporta 42 de persoane a luat foc în mers. Persoanele s-au autoevacuat în siguranță, iar pompierii au stabilit că cel mai probabil, flăcările au pornit de la instalația de climatizare. 

Apelul la 112 a venit în jurul orei 15:40, apelantul a anunțat autoritățile că autobuzul a luat foc pe o stradă aglomerată din municipiul Timișoara. La fața locului au ajuns pompierii și polițiștii. 

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că un bărbat în vârstă de 39 de ani, a condus un autobuz, în care se aflau 42 de persoane, pe strada Ovidiu Cotruș, dinspre strada Polonă spre Calea Șagului, iar la un moment dat din cauza unor defecțiuni tehnice a izbucnit un incendiu la nivelul autobuzului, rezultând doar pagube materiale. Călătorii  au fost evacuați in siguranța, nefiind înregistrate victime, transmit reprezentanții IPJ Timiș. 

La fața locului s au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului 2 Timișoara cu o autospecială de primă intervenție si comandă, o autospecială de stingere și o ambulanța SMURD. Incendiul s-a manifestat la instalația de climatizare a autobuzului, transmit reprezentanții ISU Timiș.