Un bărbat de 32 de ani din Timiș a fost bătut cu bestialitate. Acesta a ajuns de urgență la Spitalul Municipal din Timișoara, iar în aceste momente primește îngrijiri medicale. Cei 4 atacatori au fost reținuți de polițiști. 

Totul a pornit în localitatea Cerneteaz din jud. Timiș, la un moment dat, bărbatul de 32 de ani oprește camioneta pe care o conduce într-o parcare. La câteva secunde distanță, două mașini cu mai multe persoane la bord opresc în aceeași parcare. Bărbații coboară din autoturisme și încep să vorbească cu victima. Pe fondul unor probleme mai vechi între victimă și agresori aceștia încep să se certe, iar până la bătaie nu mai e mult. 

Victima cade secerată la pământ în urma unei lovituri puternice aplicată de unul dintre suspecți. Bărbatul de 32 de ani încearcă să ia o rangă din propria mașină, însă acela este momentul în care este înconjurat de cei patru indivizi. Aceștia îi aplică mai multe lovituri puternice în zona capului, dar și în zona abdominală, iar într-un final victima cade la pământ. 

Atacatorii pleacă în grabă, iar bărbatul cu ultimele puteri cere ajutor. Acesta a fost internat la Spitalul Municipal din Timișoara cu politraumatisme. 

Cei 4 bătăuși au fost reținuți de oamenii legii și sunt acuzați de loviri și alte violențe și de tulburarea ordinii și liniștii publice.