O fată de 11 ani din jud. Hunedoara a fost victima unei bătăi crunte. Totul s-a petrecut în curtea unui liceu din Hunedoara în data de 4 septembrie. În imaginile care vă pot afecta emoțional, se văd două fete în vârstă de 12 ani care îi reproșează victimei că aceasta le bârfește. 

Nu trec multe secunde până când cele două fete de 12 ani încep să o lovească cu pumnii, cu palmele și cu picioarele pe cealaltă fată, care strigă după ajutor și spune în repetate rânduri că nu mai poate. 

În data de 5 septembrie 2023, în jurul orei 18:30, la sediul Poliției Municipiului Hunedoara s-a prezentat o femeie din municipiul Hunedoara, împreună cu fiica sa, în vârstă de 11 ani și sesizat faptul că minora a fost agresată fizic de două minore, ambele în vârstă de 12 ani.
Femeia a reclamat faptul că în data de 05 septembrie 2023 a primit pe telefonul mobil o filmare în care este redat momentul în care cele două fete o lovesc pe fiica sa. Minora a relatat faptul că avut discuții în contradictoriu cu cele două fete în data de 4 septembrie a.c., în timp ce se aflau în curtea unui liceu din municipiul Hunedoara, iar acestea au agresat-o fizic.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe și continuă cercetările, în vederea stabilirii circumstanțelor comiterii faptei și a luării măsurilor legale” transmit reprezentanții IPJ Hunedoara. 

Grav este faptul că nimeni nu îi ia apărarea victimei, ba mai mult, pe fundal se aud alte fete care chicotesc și nu intervin.