Polițiștii Biroului Rutier Timișoara s-au sesizat din oficiu în urma apariției în mediul online a unor imagini video în care două autovehicule s-au șicanat în trafic, pe Drumul Județean 691, iar la un moment dat autovehiculele s-au oprit, conducătorii auto și pasagerii au coborât, a izbucnit o altercație între aceștia ulterior aplicându-și mai multe lovituri în zona feței.

În urma verificărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii rutieri au stabilit că incidentul a avut loc în data de 28.07.2023, au identificat persoanele implicate în altercație, fiind vorba despre o femeie în vârstă de 24 de ani, conducătoarea unui autoturism și pasagerul, un bărbat un vârstă de 40 de ani, iar conducătorul celuilalt autoturism, un tânăr în vârstă de 18 ani și pasagera acestuia, o tânără în vârstă de 19 ani.

Cei doi conducători auto au fost sancționați contravențional conform O.U.G. 195/2002 și a fost luată măsura complementară a reținerii permiselor de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru 30 de zile, pentru conducere agresivă.

De asemenea, în cauză polițiștii fac cercetări cu privire la comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.