Clubul Sportiv „Asociația Alergotura” organizează în 4 august 2023 a 8-a ediție a acestui eveniment sportiv, dedicat persoanelor de toate vârstele, chiar și patrupezilor acestora.

Înscrieri se fac prin pagina evenimentului: www.turalicuricilor.ro, dar doritorii se pot alătura și spontan. Participarea la Tura Licuricilor este gratuită, condiționată însă de folosirea unei lumini frontale sau lanterne în timpul alergării.

Completarea formularului este totuși necesară pentru buna organizare a evenimentului, pentru estimarea numărului de participanți și îndeplinirea formalităților legate de folosirea conținutului media.

Copiii sunt așteptați cu surprize din partea organizatorilor și a sponsorului, Vitesco Technologies. Celor mari li se va oferi gratuit tricoul evenimentului, în limita stocului disponibil, pe principiul „primul venit înscris, primul servit”.

Tura Licuricilor este o frumoasă ocazie de mișcare ușoară pentru cei care vineri vor fi stat adăpostiți de căldura verii. Pe seară, începând cu ora 20:30, se pot alătura altor alergători la amfiteatrul din Parcul Copiilor, urmând să facă o scurtă încălzire musculară și să parcurgă în alergare ușoară un traseu pe malurile Begăi, între Podul Michelangelo și Podul Decebal.