Echipa ACS Floreta Timișoara s-a întors de la cea mai exigentă competiție internațională de scrimă pentru copii cu rezultate remarcabile. Challenge Wratislava, competiție desfășurată în Polonia a adunat laolaltă cei mai talentați micuți de pe continent. Aceștia s-au întrecut în probe individuale, iar reprezentanții din Banat au adus acasă premii importante.

Alexandra Adoch a fost medaliată cu bronz la categoria U15 și astfel a obținut cea mai bună clasare a României în această competiție. Rareș Popescu a venit acasă cu locul 5 la categoria U11 și Andrei Știube cu locul 14 la categoria U15. Toate acestea fiind cele mai importante locuri obținute de România vreodată la această competiție de floretă. De asemenea, Giulia Levrone, Marișescu Maya, Ciucur Cezara, Scăunașu Alexandra, Chiu Alexia, Fey Alan, Vasilache Rareș, Efros Filip și Albert Akos au adus rezultate remarcabile în cadrul acestei competiții.

Cei mici se pregătesc acum pentru următoarele competiții naționale și internaționale pentru a aduce în România premii din ce în ce mai importante. Felicitări!