Calea Șagului din Timișoara a devenit un fel de Valea Plângerii. Cozile de mașini se întind pe câțiva kilometri, de la intersecția Autoglobus, până la sensul giratoriu din dreptul fostei străzi Reșiței. 

Șoferii care vor să iasă din oraș spun că fac o oră din cauza aglomerației. Cauza? La ieșire din Timișoara se lucrează la șosea, banda 1 este complet decopertată, iar autoritățile spun că lucrează și noaptea pentru a putea termina lucrările cât mai repede. 

Viceprimarul Timișoarei, Ruben Lațcău , declară că lucrările se vor încheia într-o săptămână, dacă lucrurile merg conform planului. 

“Bucata dintre pasaj și str. Ovidiu Cotruș a fost finalizată pe ambele părți. Am ajuns la stratul final de uzură, urmează să fie făcute marcajele, iar sectorul dintre Ovidiu Cotruș și Selgros (n.r. Auchan) va fi făcut în această săptămână. Lucrăm foarte mult pe noapte, lucrăm și pe zi. Din păcate, e genul de lucrare care nu permite ca în timpul zilei suprafețele care au fost frezate peste noapte sau unde s-a asfaltat peste noapte să fie circulate. E clar că această gâtuire creează foarte multe nemulțumiri din partea șoferilor, dar este important pentru proiect ca acest sector de drum până la Auchan să fie finalizat cât mai repede. Obiectivul pe care l-am setat și celor de la SDM, de la firma municipiului de drumuri, este ca până duminică noaptea, adică luni dimineața, acest sector să fie în întregime finalizat până la strat de uzură, până la sensul de la Auchan. […] Sunt un pic nemulțumit de ritmul pe care-l văd, cel puțin în timpul zilei”, declară Ruben Lațcău, viceprimarul Timișoarei.