Momente de panică pentru pietonii, șoferii și locuitorii de pe strada Surorile Martir Caceu din Timișoara. Un șofer de 39 de ani care se deplasa spre Aleea FC Ripensia a lovit o mașină la schimbarea benzii pentru că nu s-a asigurat. Autoturismul care circula regulamentar pe banda 3 a fost proiectat în bordură, iar mai apoi s-a răsturnat pe trotuar, la doar câțiva metri de o casă. 

“Un bărbat în vârstă de 39 de ani a condus un autoturism pe strada Surorile Martir Caceu din municipiul Timișoara, dinspre strada Arieș spre strada F.C. Ripensia, iar la trecerea de pe banda 2 pe banda 3 nu s-a asigurat corespunzător și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani, care circula în aceeași direcție. În urma impactului, autoturismul care circula pe banda nr 3 a fost proiectat în bordură, ulterior, răsturnându-se” transmit reprezentanții IPJ Timiș. 

În urma accidentului rutier au rezultat doar pagube materiale. Șoferii au fost testați cu aparatul alcool test, iar rezultatul a fost negativ. 

foto: Infotrafic, jud. Timiș