Polițiștii de la Brigada Rutieră din Caraș-Severin au făcut din nou controale, pe drumurile din Reșița. Nu mare le-a fost mirarea oamenilor legii să constate și de această dată, că sunt șoferi care circulă pe drumurile publice sub infulența substanțelor interzise. 

Polițiștii rutieri de la Poliția Municipiului Reșița au oprit pentru control, pe strada Timișoarei-Triaj, un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din Reșița, în cazul căruia aparatul Drugtest a indicat rezultat pozitiv pentru THC. De asemenea, la controlul autoturismului în interior au fost găsite două folii de staniol conținând materie vegetală de culoare verde-oliv, care au fost ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

În cursul nopții, la ora 01.50, un alt tânăr de 23 de ani din Reșița a fost depistat de polițiștii reșițeni conducând un autoturism pe strada Timișoarei-Triaj, iar la testarea Drugtest polițiștii au stabilit că acesta a consumat substanțe psihoactive. Aparatul a indicat rezultat pozitiv pentru THC. La controlul autovehiculului, în interiorul mașinii au fost găsite fragmente vegetale de culoare verde-oliv, care au fost ridicate de polițiști pentru continuarea cercetărilor.

În ambele cazuri, cei doi bărbați au fost conduși la spital în vederea prelevării de mostre biologice, iar polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarelor penale întocmite.