Un tânăr de 18 ani din Timiș a pus pe jar autoritățile după ce a furat două mașini, le-a condus pe drumurile publice fără permis, le-a avariat și le-a abandonat pe marginea drumului. Acesta a fost prins de polițiști și reținut. 

Oamenii legii au fost chemați prima dată în localitatea Chizătău. Un bărbat de 74 de ani a spus polițiștilor că nepotul soției sale i-a furat autoturismul din fața casei și s-a făcut nevăzut. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că tânărul în vârstă de 18 ani, în timp ce se afla la imobilul din localitatea Chizătău, ar fi sustras cheilei autoturismului, l- ar fi condus pe drumurile publice fără a deține permis de conducere, l-ar fi avariat şi abandonat, acesta fiind găsit la intersecția dintre DN6 și DJ 609, în localitatea Chizătău, pe marginea părții carosabile.

Ulterior, tânărul ar fi sustras un alt autoturism, care se afla parcat în fața unui imobil din localitatea Şanovița, județul Timiş, acesta fiind neasigurat și având cheile în portieră, pe care l-ar fi condus pe drumurile publice fără a deține permis de conducere, l-ar fi avariat și abandonat într-un șanț pe DJ 609A, între localitățile Ghizela şi Paniova, din județul Timiș. 

În urma investigațiilor efectuate, în cursul acestei dimineți, în jurul orei 09:00, polițiștii au depistat în localitatea Secaș din județul Timiș, tânărul în vârstă de 18 ani, bănuit de comiterea faptelor, acesta fiind condus la sediul secției de poliție pentru audieri.

În urma probatoriului administrat în cauză, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat (2 acte materiale) și conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere (2 acte materiale), acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Caraș-Severin.