Dana Roba a fost prezentă astăzi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș pentru a participa la o audiere cu procurorul de caz și avocatul soțului său. Aceasta a ajuns în jurul orei 9 la discuția cu anchetatorii și a ieșit după aproximativ o oră vizibil afectată de ceea ce și-a amintit.

„Fetițele mi-au spus că tatăl lor vrea să aducă o mamă nouă și l-e arătat și poze cu o mamă noua, ceea ce m-a șocat pentru că eu consider că el a vrut să mor ca să aducă o mamă nouă și să nu fie judecat. Cu siguranță este un șoc pentru el că trăiesc, pentru mine nu este pentru că știu ce trăiesc. Fetele confirmă că ele că l-au văzut pe tatăl lor plin de sânge în acea seară, că el a făcut duș, ele confirmă că mi-au văzut picioarele, el le spunea că eu îmi fac un masaj, așa le-a mințit să nu intre. M-au auzit că plângeam foarte tare” a declarat Dana Roba în fața jurnaliștilor.

De asemenea, Dana are programată săptămâna viitoare prima audiere față în față cu soțul ei care este acum în arest. Aceștia vor fi audiați de către un procuror pentru a pune confrunta informațiile.

„Nu știu dacă sunt pregătită tot ce pot să spun e că acum când am urcat scările îmi venea să pic jos. Sunt multe în capul meu dar vreau să îi spun că Dumnezeu m-a ținut pe mine și nu mă va lăsa singură și nu m-a lăsat. Va fi cel mai greu moment pentru mine pentru că efectiv îmi bate inima numai când aud, mi se face rău și sper să rezist să stau acolo cât dorește domnul procuror să fim audiați. Dar nu știu ce va fi pentru că repet, mă iau emoțiile și niște stări de leșin” mai spune Dana Roba.

Make-up artistul din Timișoara declară că nu va exista cale de împăcare și că va merge până în pânzele albe pentru ca vinovatul să plătească.

„Nu se poate, nu pot să îl iert, el trebuie să plătească cu vârf și îndesat pentru că a făcut fapta cu sânge rece. Eu cred că se vor confirma în curând aceste lucruri pe care eu le pronunț, omul este pur și simplu supărat de faptul că eu nu îi mai dădeam bani și că eu controlam bănuții și că nu mai eram Dana de dinainte, mă înjura foarte tare, foarte agresiv. Eu atunci trebuia să pun punct și să plec, din păcate a trebuit să trec pe aici” mai spune Dana Roba.

Vezi aici interviul integral: