Descoperire macabră pe strada Atomului din municipiul Timișoara. Un bărbat de 69 de ani a fost găsit fără suflare în apartamentul său. Vecinii au sunat la 112 să ceară ajutor pentru că din apartamentul bătrânului ieșea un miros puternic.

Alarma a fost dată, marți la orele prânzului, de către locatarii care s-au speriat după ce au simțit mirosul puternic. Aceștia au declarat că nu l-au mai văzut pe bărbatul care locuia singur de câteva săptămâni.

La fața locului au ajuns pompierii și polițiștii care au spart ușa pentru a putea intra în apartament. Bărbatul a fost găsit fără suflare în stare avansată de putrefacție.

Din primele informații pe care le avem, se pare că bărbatul nu are urme de violență pe corp, semn că nu a fost victima unei infracțiuni. Iar cheile de la apartament erau în ușă.

Criminaliștii au ridicat corpul bărbatului pe care îl vor duce la medicină legală pentru efectuarea autopsiei. Oamenii legii au deschis un dosar penal, in rem, pentru ucidere din culpă și continuă cercetările.

Foto: arhivă