Două mămici internate la Maternitatea Bega din Timișoara au primit cel mai frumos cadou de sărbători. Chiar dacă ambele aveau termen de naștere după Crăciun, micuțele lor au decis să vină pe lume chiar în noaptea în care se sărbătorește Nașterea Domnului.

„A fost o surpriză, ne gândeam că o să vină după Crăciun, de Revelion. Termenul era 2 ianuarie, dar a venit mai repede, s-a grăbit a vrut să fie cadoul nostru perfect și ne bucurăm să o avem” spune o mămică.

Cele două micuțe născute la Maternitatea Bega din Timișoara au primit nota 10 la naștere și acum stau în salon alături de mamele lor.

„E o mare minune și ne bucurăm foarte mult pentru că aducem pe lume cât mai mulți bebeluși, mai ales în zilele acestea de sărbătoare” spune Adrian Loichița, medic Maternitatea Bega Timișoara.

Și la Maternitatea Odobescu din Timișoara a venit pe lume un bebeluș în noaptea de Ajun. Acesta a primit nota 10 la naștere. În toată țara, în noaptea de Crăciun s-au născut zeci de copii, majoritatea dintre ei vor primi numele de Cristian sau Cristina, pentru a marca momentul nașterii așa cum se cuvine.

Foto: arhivă