Clubul Lions Timişoara Bastion anunță cea de-a 9-a ediţie a Caravanei de Crăciun. Caravana de Crăciun a Clubului Lions Timișoara Bastion este de 9 ani unul dintre cele mai așteptate momente din an, pentru mai mulți copii defavorizați din județul Timiș, mai ales că pentru aceștia astfel de zâmbete şi bucurii sunt rare.

Membrii dedicați ai Clubului Lions Timişoara Bastion au parcurs un impresionant traseu de 531 de km, împărțindu-se în 3 echipe pentru a ajunge la toți copiii într-o singură zi. Cu determinare și devotament, au livrat nu doar cadouri, ci și peste 1.5 tone de alimente și materiale de igienă către cei 90 de copii și 25 de familii cu situații dificile.

În colaborare strânsă cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș, cei de la Lions au identificat și vizitat familiile și copiii aflați în situații vulnerabile din mai multe localități, inclusiv Becicherecu Mic, Cadar, Ciacova, Comloșu Mare, Deta, Giarmata, Grabaț, Igriș, Jebel, Liebling, Lugojel, Partoș, Pesac, Recaș, Sat Nou, Teremia Mare, Timișoara, Tomnatic și Voiteg.

Scopul caravanei, aflată la a 9-a ediție, este de a ajunge acolo unde este cea mai mare nevoie, la copiii din județul Timiș aflați în situații limită, adevărate poveşti tragice de viaţă. Mulți dintre acești copii abandonează școala pentru că nu au rechizite și haine adecvate sezonului rece. Unul dintre obiectivele caravanei este de a preîntâmpina abandonul școlar din aceste cauze.

Anul acesta Caravana a beneficiat de sprijinul comunității locale, în special al angajaților din diverse companii cum ar fi Contitech, Forvia și Valeo, care au contribuit semnificativ la succesul acestei inițiative umanitare.

Pentru al 9-lea an consecutiv, suntem aici să aducem lumină și căldură în inimile celor mici. Mulțumim tuturor celor care au făcut posibilă această inițiativă și care continuă să ne susțină în eforturile noastre de a face diferența în comunitate. Bucuria copiilor este și bucuria noastră, iar împreună putem face o schimbare pozitivă în viețile lor. Ne dorim să continuăm să oferim burse acelor copii pe care i-am identificat cu rezultate bune la școală. Toți putem ajuta. Cel mai simplu mod de a contribui este printr-o donație în bani pe site-ul nostru la adresa https://lionsbastion.ro/donatie.html“, a declarat Caius Cleveț președintele Clubului Lions Timișoara Bastion.