O tânără care amenința că se sinucide în ziua de Crăciun a fost salvată de jadarmii din Timișoara. Aceștia au primit în seara zilei de 25.12.2023 un apel disperat la 112 care anunța cele întâmplate.

În urma apelului la numărul de urgență, echipajele Inspectoratului Județean de Jandami Timiș au demarat imediat misiunea de căutare și intervenție, având în vedere informațiile primite referitoare la prezența unei femei, posibil cu o copilă în brațe, într-o locație necunoscută din Timișoara.

Persoana în cauză a fost localizată și identificată de către jandarmi pe podul de pe Bulevardul 16 Decembrie 1989. În acel moment, aceasta se afla într-o stare de depresie și vulnerabilitate emoțională.

Întrucât nu a fost găsită cu fetița, jandarmii au reușit să stabilească contactul telefonic cu fostul său soț pentru a se asigura că cea mică, de 4 ani este în custodia tatălui. Fostul soț al femeii a confirmat că se află în custodia acestuia.

Finalul acestei intervenții a fost unul fericit. Persoana în cauză a fost preluată de către echipele medicale pentru evaluare și sprijin suplimentar de specialitate.

„Vă îndemnăm pe toți să acordăm atenție și sprijin persoanelor aflate în suferință emoțională și să solicităm ajutorul autorităților în cazul în care observăm astfel de situații, pentru a preveni tragediile și pentru a oferi sprijinul necesar” transmit cei de la IJJ Timiș.