Dublă crimă în Timișoara! Doi bătrâni au fost uciși în locuință. Ucigașul este încă în libertate și căutat prin tot orașul de oamenii legii. 

Vecinii povestesc detalii terifiante din apartamentul celor doi. Se pare că aceștia vorbeau la telefon cu o rudă când au observat că cineva a intrat peste ei în casă. 

Nepotul celor doi a auzit tot atacul prin telefon și a mers în grabă la locuința celor doi. Acolo a dat nas în nas cu atacatorul care s-a năpustit și asupra sa. Nepotul a reușit să scape din mâinile atacatorului care s-a făcut nevăzut. 

“La data de 27 Iunie 2023,în jurul orei 22:30, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că într-un imobil din Piața Țepeș Vodă din Timișoara, un bărbat și-a găsit bunicii decedați( un bărbat în vârstă de 75 de ani și o femeie în vârstă de 78 de ani),iar în locuință a surprins o persoană necunoscută care a fugit.

Polițiștii efectuează cercetări în vederea depistării persoanei și stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment nefericit.

 S-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii înfracțiunii de omor calificat, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș” spun reprezentantii Inspectoratului Județean de Poliție Timiș.