Camerele de supraveghere din zona centrală a orașului l-au surprins pe criminalul celor doi bătrâni uciși cu sânge rece seara trecută. Individul a fost filmat în timp ce iese din clădire și fuge spre Bastionul Maria Theresia. 

Anchetatorii au descoperit o mănușă cu sânge în parcul de la Punctele Cardinale. Zona a fost împânzită de polițiști care au cercetat la fața locului și au ridicat dovada pentru prelevarea de probe biologice. 

În fața anchetatorilor, nepotul celor doi bătrâni a reușit să ofere câteva detalii anchetatorilor despre înfățișarea individului. Redăm mai jos descrierea oferită anchetatorilor de nepot: 

-bărbat brunet (nu părea de etnie) 1,80 m înălțime, nebărbierit, aproximativ 30-35 de ani, pantaloni scurți, închiși la culoare, bluză de trening cu glugă gri sau vernil, încălțăminte de culoare închisă, posibil să fie rănit la mâna dreaptă. 

Vecinii povestesc detalii terifiante din apartamentul celor doi. Se pare că aceștia vorbeau la telefon cu o rudă din Germania, când au observat că cineva a intrat peste ei în casă. 

Nepotul celor doi din Germania a auzit tot atacul prin telefon și a cerut ajutorul unui verișor care locuia în apropiere, iar acesta s-a dus la locuința celor doi. Acolo a dat nas în nas cu atacatorul care s-a năpustit și asupra sa. 

Nepotul a reușit să scape din mâinile atacatorului care s-a făcut nevăzut. 

“La data de 27 Iunie 2023,în jurul orei 22:30, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că într-un imobil din Piața Țepeș Vodă din Timișoara, un bărbat și-a găsit bunicii decedați( un bărbat în vârstă de 75 de ani și o femeie în vârstă de 78 de ani),iar în locuință a surprins o persoană necunoscută care a fugit.

Polițiștii efectuează cercetări în vederea depistării persoanei și stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment nefericit.

S-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii înfracțiunii de omor calificat, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș” spun reprezentantii Inspectoratului Județean de Poliție Timiș.