Oamenii legii au reușit să îl identifice și să îl captureze pe criminalul bătrânilor din Timișoara. El este un bărbat de 38 de ani care se ascundea în zona Solventul. 

Două zile, atât le-a luat anchetatorilor să dea de urma individului care i-a ucis cu sânge rece pe cei doi bătrâni în propria casă. Singurul martor, nepotul victimelor, care a dat nas în nas cu criminalul, a reușit să-i conducă pe oamenii legii către principalul suspect.

„Aceasta capturare si depistare a barbatului se datoreaza si sprijinului cetatenilor, acestia au semnalat de fiecare data cand vedeau o persoana care semana cu barbatul cautat de politie” a declarat Aurora Voicilă, purtător de cuvânt IPJ Timiș.  

Bărbatul de 38 de ani și-a recunoscut fapta în fața anchetatorilor. Acesta a declarat că nu a vrut să îi omoare pe cei doi bătrâni, ci doar să îi tâlhărească, însă lucrurile au scăpat de sub control.

A primit ordonanță de reținere pentru 24 de ore și va fi prezentat în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă. Acesta riscă 25 de ani de închisoare.