Inspector de poliție Țambriș Laurențiu și Subinspector Mândruț Petre sunt cei doi polițiști ai Biroului de Investigații Criminale IPJ Timiș care l-au capturat pe criminalul ceor doi bătrâni din Piața Țepeș Vodă. 

Toate informațiile i-au trimis pe anchetatori spre zona Solventul. Acolo au făcut percheziții la două adrese, o pensiune și apartamentul mamei sale. Acolo a fost văzut în 28 iunie la ora 18 și 36 de minute în timp ce pleca. Camerele de supraveghere din zonă au surprins momentul. Bărbatul era îmbrăcat diferit, pentru că oamenii legii dăduseră deja publicității semnalmentele sale. 

De la cele două adrese, polițiștii au ridicat mai multe probe, între care haine, dar și diferite lucruri care aparțineau suspectului. De asemenea, tatăl criminalului a fost dus la audieri. 

Spre seară, informațiile obținute de polițiști l-au indicat pe bărbat în aceeași zonă. Sursele anchetatorilor au dezvăluit faptul că acesta se ascunde în clădirile dezafectate de pe fosta platformă industrială Solventul. 

Echipele de căutare au periat zona și într-un final l-au surprins pe criminal. Intervenția a fost atât de rapidă, spun agenții, încât suspectul nu a avut timp să reacționeze sau să riposteze. Acesta și-a recunoscut faptele și a declarat că regretă cele întâmplate. 

Acum oamenii legii i-au preluat probe biologice pentru a vedea dacă în momentul comiterii faptei era sub influența substanțelor psihoactive. 

Suspectul riscă 25 de ani de închisoare.