Cine privește imaginile făcute publice de primarul din Nădrag și nu știe pe ce continent este această localitate, poate crede cu siguranță că imaginile sunt surprinse undeva în nordul Europei (sîc!). Drumul Județean care duce spre localitate este acoperit de un strat gros de gheață, iar șoferii nu îl pot tranzita. Edilul din localitate spune că a cerut administratorului șoselei (Consiliul Județean Timiș) să intervină pe drum, dar spune că nu s-a văzut niciun rezultat. După ce imaginile au devenit virale, Consiliul Județean Timiș s-a autosesizat și prin intermediul Biroului de Presă a transmis următorul mesaj:

„La fața locului s-a constatat că problemele au apărut exclusiv pe un sector de cca. 150 m. În zona respectivă, șanțurile au fost distruse de activitatea de exploatare forestieră, fiind astfel împiedicată scurgerea corespunzătoare a apelor de-a lungul drumului în afara părții carosabile.
Prestatorului i se vor aplica sancțiuni maxime, conform clauzelor contractuale, atât pentru neîndeplinirea obligațiilor de a interveni preventiv și activ, cât și pentru neraportarea în timp util a situației din teren, putându-se ajunge până la rezilierea contractului. Considerăm inacceptabilă situația de față și nu vom tolera repetarea unei astfel de abateri” transmit reprezentanții CJT.