EM-Qualifikation, Rumänien - Schweiz in Bukarest: Rumänen bejubeln den Treffer zum 1:0, li.: Gheorghe Hagi euro Qualification Romania Switzerland in Bucharest Romanians bejubeln the Results to 1 0 left Gheorghe Hagi

Povestea Generației de Aur a României fotbalistice, echipa de excepție care ne-a dus în sferturi la Campionatul Mondial din 1994 poate să fie urmărită acum pe marele ecran. Filmul „Hai, România – Povestea Generației de aur” va începe să ruleze în cinematografe începând cu data de 1 martie.

Hagi, Popescu, Dumitrescu și coechipierii lor își spun povestea așa cum nu au mai spus-o niciodată și sunt actori în propriile lor roluri. Spectatorii vor retrăi împreună momentele din urmă cu 30 ani în care fotbalul românesc era la un alt nivel, iar unitatea dintre echipa națională și suporteri se traducea în ieșiri în stradă cu miile până la orele dimineții. 

Filmul „Hai, România – Povestea Generației de aur” va începe să ruleze în cinematografe începând cu data de 1 martie. Programul complet al proiecțiilor și mai multe informații pot fi găsite pe site – https://hairomaniafilmul.ro/ sau pe pagina de Facebook – https://www.facebook.com/hairomania.filmul.