Surpiză neplăcută în această dimineață pentru viceprimarul PNL al Timișoarei. Cosmin Tabără s-a dus căre autoturismul de culoare roșie cu gândul de a pleca la serviciu, însă când a ajuns lângă mașină a observat că aceasta a fost vandalizată de persoane încâ necunoscute.

Viceprimarul s-a dus totuși cu mașina la serviciu chiar dacă pe ea scria cu cheia „Fără respect!” și a parcat-o în curtea instituției. A anunțat polițiștii despre cele întâmplate, iar oamenii legii au verificat urmele de pe mașină.

În cursul acestei zile, 25 ianuarie a.c., la nivelul Poliției Municipiului Timișoara a fost înregistrată o sesizare, cu privire la faptul că autoturismul unui bărbat, în vârstă de 46 de ani, din municipiul Timișoara, a fost vandalizat, în timp ce se afla parcat în fața casei sale” au declarat reprezentanții IPJ Timiș

Viceprimarul PNL a avut o reacție dură în care a vorbit despre grupuri de interese mânate de alte partide din oraș. „Ce mi s-a întâmplat mie i se poate întâmpla oricui. Avem în ultimii ani mașini incendiate, ziarist programat să fie ucis și ziariști bătuți, ziariste făcute prostituate, jigniri și amenințări, totul pentru a obține sau menține puterea. Invocarea DNA din toate părțile doar pentru a-ți demola adversarul politic și nu un mod constructiv de a te promova pe tine” a declarat Cosmin Tabără.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor și luării măsurilor legale care se impun, mai spun oamenii legii.