Cantina Colegiului Tehnic Henri Coandă Timișoara a fost închisă după un control-fulger al celor de la Protecția Consumatorului din Timiș. 

O persoană anonimă a făcut o sesizare, iar comisarii s-au deplasat la fața locului.Aceștia au descoperit multe nereguli printre care: praf și urme de mucegai în frigidere, iar în interiorul sălii de mese, dar și al spațiului de depozitare al materiei prime de origine animală au fost identificate trei capcane de rozătoare în una fiind două răzătoare moarte și în alta au fost identificate insecte. 

Nereguli au fost descoperită și în ceea ce privește alimentele: preparatele caldă nu au fost păstrate la temperaturile recomandate, iar în lista de meniu nu erau efectuate calculul declarație nutrițională și nici specificați alergenii. 

Reprezentanții liceului au primit o amendă de 3000 de lei, un avertisment, iar comisarii au oprit temporar prestarea servicilor în această cantină până la remediere a tuturor deficientelor și au oprit de la comercializare alimentele neconforme. 

Vă reamintim că săptămâna trecută, cantina Liceului Silvic din Timișoara a fost închisă din motive asemănătoare. Între timp, Protecția Consumatorului din Timiș a transmis că reprezentanții liceului au remediat deficiențele descoperite în urma controlului și au redeschis cantina pentru elevi.