Intervenție de urgență în Complexul Studențesc din Timișoara. Un tânăr de 25 de ani a sunat la 112 și a acuzat dificultăți de respirație, în urma dezinsecției și a deratizării, într-un cămin studențesc de pe Aleea Studenților. 

La fața locului a intervenit o ambulanță SAJ cu asistent, două ambulanțe SMURD, dintre care una cu medic și un echipaj CBRN pentru măsurători.

Din fericire, tânărul a ieșit din cămin în stare bună, cu masca de gaze pe față, și a fost transportat la spital pentru investigații medicale. 

La fața locului, echipele de căutare-salvare ale ISU Timiș au căutat eventuale victime în interior, însă din fericire nimeni nu a mai rămas în interior. 

Studenții, dar și administratorul căminului spun că operațiunea de deratizare-dezinsecție a fost anunțată în urmă cu o săptămână, tuturor celor care stau în cămin pe timpul verii, însă nu se știe cu exactitate de ce tânărul de 25 de ani era în cameră în momentul operațiunii. 

De asemenea, echipajele CBRN de la fața locului au ventilat întreg căminul, iar specialiștii au măsurat nivelul de toxicitate. 

Măsurătorile echipajului CBRN nu au înregistrat valori peste limitele normale.