Comunicat IPJ – Polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș – Severin, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița, au efectuat 5 percheziții domiciliare, în județele Caraș – Severin și Mureș, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Un bărbat, de 47 de ani, bănuit de comiterea faptei, a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Caraș – Severin. 

Astfel, sâmbătă, 7 octombrie, polițiștii au fost sesizați despre faptul că, în noaptea de 6 spre 7 octombrie a.c., persoane necunoscute ar fi sustras aproximativ 35.000 de euro, 20.000 de lei și mai multe bijuterii, dintr-o societate comercială din localitatea Bozovici. 

Polițiștii, sub coordonarea procurorului, au demarat imediat cercetările și investigațiile în acest caz, în urma cărora a fost identificat un bărbat, din județul Mureș, bănuit de comiterea faptei. 

Acesta a fost prins în cursul zilei de ieri, 9 octombrie, în municipiul Târgu Mureș. 

Asupra bărbatului au fost descoperite sume mari de bani, în lei și valută, până în prezent fiind recuperat aproximativ 70% din prejudiciul cauzat prin comiterea faptei.

Activitățile au beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.