Cu lucrări de modernizare deja în desfășurare în piețele Badea Cârțan, Lipovei și Piața de Gros, Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA se pregătesc să demareze proiecte similare și în piețele Doina și 700 după sărbătorile pascale.

În cadrul acestor lucrări, în Piața Doina se va proceda la asfaltarea platformei, înlocuirea acoperișului, realizarea hidroizolației și efectuarea de reparații în hala de lactate.

În Piața 700, proiectul municipalității vizează amenajarea platformei, refacerea acoperișului și instalarea unui sistem modern de climatizare în hala cu flori. La finalizarea lucrărilor în cele două piețe, fructele și legumele proaspete vor fi expuse spre vânzare pe mobilier și mese noi.

Lucrările planificate în piețele Doina și 700, în valoare de aproximativ 2.000.000 de lei, se estimează că vor dura în jur de o lună. Acestea vor include și instalarea mobilierului nou și a unor camere de monitorizare. Comercianții care au contracte cu SC Piețe SA vor avea posibilitatea să-și păstreze locurile de vânzare în condiții similare cu cele de până acum, în funcție de caz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *