Descoperire impresionantă a polițiștilor și procurorilor din vestul țării. Aceștia au descins miercuri la o adresă din localitatea Băuțar jud. Caraș-Severin. 

Acolo au descoperit o mega-plantație de droguri de risc și mare risc, ce se întindea pe o suprafață de 600 metri pătrați. 

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 100 de plante mature, cu dimensiuni între 2 și 4 metri, reprezentând peste 500 de kilograme de masă verde de canabis și 117 kilograme de muguri (masă uscată).

Audierile urmează să se desfășoare la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea în vânzare, vânzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpărarea, deţinerea ori alte operaţiuni privind circulaţia drogurilor de risc, fără drept.

Activitățile au fost realizate cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Caraș-Severin.