Scene desprinse din filmele de groază s-au petrecut weekendul trecut în Timișoara. Un bărbat, băut bine, a înjunghiat două persoane, iar mai apoi s-a aruncat de la etaj. 

În data de 01 noiembrie 2023, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de bărbat, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor calificat.  

Procurorii spun că în data 28 octombrie 2023, în jurul orei 17:00, în timp ce se afla într-un imobil din municipiul Timișoara, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict verbal care a degenerat, folosind un cuțit de bucătărie, inculpatul ar fi înjunghiat două persoane, una la nivelul abdomenului, iar pe cealaltă la nivelul toracelui, în regiunea axială stângă, fiind produse plăgi penetrante și fiind pusă în primejdie viața victimelor, după care inculpatul ar fi părăsit locul faptei sărind pe geam de la etajul doi al imobilului.

În data de 01 noiembrie 2023, inculpatul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiș, care a admis cererea şi a dispus emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile.

Victimele sunt internate în continuare la spital.