Patinoar, trenuleț, roată panoramică, două carusele și multe alte atracții îi așteaptă pe timișoreni și nu numai, la Târgul de Crăciun de anul acesta. În premieră, spun autoritățile anul acesta vom avea căsuțe în 3 piețe: Victoriei, Libertății și Sfântul Gheorghe.

Târgul de Crăciun se va deschide pe 26 noiembrie 2023 și va rămâne așa până pe 7 ianuarie 2024. Este cea de-a XVI-a ediție a Târgului de Crăciun din Timișoara. Organizatorii anunță căsuțe și în Zona Soarelui și Zona Aurora.

Dintre cei 83 de comercianți acceptați în zona centrală a orașului, 23 propun produse nealimentare, 7 sunt terase cu minuturi și mâncare gătită, 12 sunt food-truck-uri. Ceilalți comercializează vin fiert, castane coapte, plăcinte, produse din carne, brânzeturi, miere, sucuri naturale, turtă dulce sau prăjituri.

Activitățile recreative nu vor lipsi, nici în acest an: Moș Crăciun va avea două ateliere, în care copiii vor putea să-și dezvolte aptitudinile artistice. De asemenea, timișorenii se vor putea bucura de patinoar, roată panoramică, două carusele și trenuleț. Procedura de selecție pentru activitățile recreative s-a desfășurat în luna iulie.