Doi ani au trecut de când Petrică Moise a trecut la cele veșnice, iar autoritățile locale din Giroc, împreună cu zeci de persoane au participat la ceremonia de dezvelire a bustului marelui artist din Chișoda. 

În cadrul ceremoniei, mai mulți cântăreți și prieteni i-au adus un omagiu lui Petrică Moise. Mariana Varga, Cornelia Lupulescu, Adi Bihoi, Corala Contrast, Formația Virtuozii Banatului, Pera Todorovici și Tamburașii au cântat și recitat versuri ale marelui artist. 

Nu a fost o zi ca oricare alta, ci una cu totul și cu totul specială având în vedere că, alături de strănepotul său Patrick și grație mărinimiei lui Aurelian Scorobete, fiu al satului, am dezvelit bustul marelui rapsod și compozitor bănățean, Petrică Moise, în fața Casei Naționale din Chișoda. Evident, Petrică Moise nu mai are nevoie de nici o prezentare. În primul rând, este de-al nostru, chișozean get-beget. Un om care, de-a lungul vieții sale a umplut cu bucurie inimile și sufletele oamenilor cu talentul său, muzica și vocea sa inconfundabilă. Și, nu în ultimul rând, chiar dacă a plecat prea devreme dintre noi, înainte de toate, Petrică Moise a fost un mare OM, un iubitor de tradiție si cultură, mereu mânat de un patriotism local desăvârșit! 

Genul de persoană care se naște la sute de ani” a declarat Dan Vîrtosu, viceprimar al comunei Giroc. 

Petrică Moise s-a născut în 19 iunie 1947 în localitatea Chișoda și a trecut la cele veșnice în 2 octombrie 2021.