Un incident șocat s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi în arestul preventiv al IPJ Timiș. Un cetățean italian, condamnat la închisoare pentru crimă a lovit un agent de la poliție. Totul s-a petrecut în momentul în care polițistul a deschis ușa celulei. Atunci, cetățeanul italian l-a lovit cu pumnul pe agentul IPJ. Acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale și a ajuns la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean din Timișoara unde a primit îngrijiri medicale. Acesta este rănit la față, însă din fericire nu a avut nevoie de internare în spital. 

Procuroii au deschis un dosar penal pentru ultraj pe numele bărbatului. Într-un final, acesta a fost extrădat în Italia, chiar dacă pe drum spre Aeroportul Otopeni a încercat să evadeze de mai multe ori. 

One thought on “<strong>Polițist din Timiș, bătut de un deținut. În ce stare a ajuns la spital </strong>”
  1. TOTUL SE INTAMPLA DIN CAUZA SEFULUI DE AREST CARE DA NAS INFRACTORILOR SI PUNE SUB PAPUC LUCRATORII DIN AREST, CARE LUCREAZA CU UN DEFICIT DE PERSONAL IMENS !!!! LA FIECARE 3 ARESTATI PREVENTIV, TREBUIE SA FIE UN SUBOFITER SI CUM SUNT CAM 15-18 ARESTATI PREVENTIV, PE O SINGURA SECTIE, AR TREBUI SA FIE MINIM 3 SUBOFITERI SUPRAVEGETORI SI UN SEF DE SECTIE !!!!! IN FAPT ESTE 1(UNUL) SINGUR PE SECTIE !!!!

Comments are closed.