Autoritățile din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara anunță că au inițiat planuri pentru a efectua lucrări de întreținere și reparații la infrastructura rutieră și trotuarele din oraș, ca răspuns la deteriorările provocate de ciclurile de îngheț-dezgheț.

Unul dintre obiectivele actuale este finalizarea lucrărilor de reparații pe Calea Dorobanților, de la intersecția cu strada Simion Bărnuțiu până la girația de la intrarea în Ghiroda.

Lucrările sunt planificate să continue și în luna februarie, cuprinzând mai multe zone din oraș. Atât partea carosabilă, cât și trotuarele vor fi vizate în aceste operațiuni, cu scopul de a asigura condiții optime de circulație atât pentru pietoni, cât și pentru șoferi.

Printre străzile care vor beneficia de reparații extinse la trotuare se numără: Câmpului, Albăstrelelor, N.D. Cocea, Calea Aradului, Nera, Orșova. În plus, infrastructura rutieră a unor artere importante precum Calea Șagului, bulevardul Liviu Rebreanu, Pestalozzi, St. O. Iosif, Andrei Șaguna, Calea Dorobanților, bulevardul Take Ionescu, Calea Bogdăneștilor, Calea Torontalului, Strada Grigore Alexandrescu, bulevardul 16 Decembrie, bulevardul General Ion Dragalina, strada Gării și Calea Circumvalațiunii sunt incluse în programul de lucrări, în vederea îmbunătățirii generale a infrastructurii urbane.