Un apel i-a anunțat pe Polițiștii locali din cadrul Biroului Proximitate și Siguranță Publică din Timișoara că în zona șantierului de pe Centura Timișoarei, doi indivizi fură un tub metalic.

Oamenii legii s-au deplasat la fața locului, în urma direcționării din Dispecerat, pe strada Drumul Boilor, la ieșire din Timișoara, după centura aflată în lucru, unde s-a semnalat faptul că există persoane care taie un tub metalic.

La fața locului, polițiștii locali au depistat două persoane, de 40 de ani, și de 21 de ani, ambii din Timișoara, care aveau la ei instrumente de tăiat, în jurul lor fiind mai multe bucăți de tablă metalică provenind dintr-un tub de mari dimensiuni.

Cei doi au declarat că așteaptă pe cineva care să le dea bani în urma unor „lucrări efectuate”. La fața locului a ajuns și un echipaj de la Poliția Locală Moșnița Nouă, precum și un inginer de la societatea care execută lucrări în zonă.

Acesta din urmă a relatat că tubul metalic aparține societății Super Construct, la care lucrează, și că a fost dezmembrat, cu siguranță, în vederea sustragerii.

Cei în cauză au fost predați pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt polițiștilor de la Secția 1 Rurală Timișoara.