Casa de producție Bravo Films a adus toamna aceasta în fața publicului din România o nouă comedie, „Nuntă pe bani”. Filmul s-a bucurat de succes încă de la lansare, mai ales în rândul celor care se pregătesc de căsătorie.

Comedia prezintă situația în care se află persoanjul principal, Mircea care urăște nunțile. Din exces de zel, toată lumea află acest lucru, după ce participă la o nuntă din obligație și face o postare controversată pe Facebook, care devine virală.

Acțiunea îl aduce pe Mircea în fața faptului împlinit, să organizeze propria nuntă cu obligații, după ce trebuie să restituie o datorie uriașă. Umorul garantat este dat de scenele de disperare a personajului principal care intră într-o cursă contracronometru pentru a găsi sală, nași și invitați cu scopul de a face un business cât mai profitabil.

Scenele sunt presărate cu umor tipic românesc, glume acide și reacții amuzante din partea bunicii din Chinteni. Datorită faptului că personajele nu folosesc un limbaj colorat, pelicula poate fi văzută de publicul larg, indiferent de vârstă. Timp de o oră și jumătate vă pueți deconecta de la cotidian și puteți urmări o comedie ușoară.

„Nuntă pe bani” rulează în Timișoara la Cinema Timiș, CinemaCity Iulius Town și Shopping City.

REGIE: Cristian Ilișuan

SCENARIU: Cristian Ilișuan, Mircea Popa, Tibi Codorean, Cristian Ciui, Andrei Vereștiuc, Sergiu Floroaia PRODUCĂTORI: Cristian Ilișuan și Mircea Popa

CAST: Mircea Popa, Alexandra Spătărelu, Elena Moldovan (Bunica din Chinteni), Cătălin Marius Herlo, Adrian Cucu, Elena Ivanca, Dan Chiorean, , Radu Lărgeanu Bogdan Bob Rădulescu, Diana Buluga, Adriana Băilescu, Theo Marton, Nicu Bendea, Paul Socol