Film, teatru, muzică și evenimente pentru comunitate: în săptămâna asta, la Cinema Victoria, le ai pe toate! 

Săptămâna aceasta, mai multe filme din program au în centru muzica. Sâmbătă, într-un nou episod din Cinemateca Tiff, documentarul ORCHESTRA INSTRUMENTELOR STRICATE prezintă un experiment inedit, în care un dirijor genial, trei compozitori talentaţi şi 100 de interpreţi amatori și profesioniști încearcă să creeze armonie din instrumente stricate, în Ierusalim. Miercuri, pe ecranul nostru, și simultan în cinematografe din toată lumea, va fi nimeni altul decât ERIC CLAPTON, cu interpretările legendare de la Royal Albert Hall. 24 de seri într-una sigură. Memorabilă. Iar joi, ne întoarcem la legendele muzicii timișorene și îți mai prezentăm o dată PHOENIX. HAR/JAR.

Miercuri, #CineMami le propune proaspetelor mămici din comunitate o nouă ocazie de a evada, alături de bebelușii lor, la comedia THE BOOK CLUB / CLUBUL FEMEILOR DEZLĂNȚUITE 2. Vineri, când e Ziua internațională a vecinilor, vă invităm la socializare în jurul comediei franțuzești JUCĂRIA NOUĂ, cu Jamel Debbouze în rolul principal. Vecinii noștri, locatarii blocului la parterul căruia se află cinematograful, au intrare gratuită!

Duminică, ridicăm ecranul și o invităm pe scenă pe Raluca Aprodu pentru un one woman show teatral: FETE ȘI BĂIEȚI, în regia lui Cristi Juncu. Un spectacol care vorbește despre dragoste și prietenie, dar și despre masculinitate toxică și patriarhat. 

Completăm programul cu APROPIEREA, documentarul lui Botond Püsök, care o are în centru pe Andrea, o femeie care construiește de una singură o viață mai sigură pentru cei doi copii ai ei, după ce și-a băgat în închisoare fostul partener abuziv. Duminică, NOAPTEA DE 12 te duce în culisele unei crime nerezolvate, care ajunge să-l obsedeze pe tânărul detectiv care se ocupă de caz. Iar sâmbătă explorăm alături de Joaquin Phoenix TOATE FRICILE LUI BEAU.

N-am uitat nici de cei mici, pe care îi ducem într-o aventură extraterestră cu MICUL ALLAN, proiectat pentru prima dată pe ecranul nostru sâmbătă după-amiaza.

Pentru mai multe detalii despre programul Cinema Victoria de săptămâna aceasta și bilete, accesați www.cinemavictoria-tm.ro