Comitetul Permanent pentru Sănătate Publică (SCOPH), din cadrul Societății Studenților în Medicină din Timișoara (SSMT), în parteneriat cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență Banat al Județului Timiș (ISU Timiș), vă invită să participați la un eveniment de amploare ce vizează creșterea gradului de siguranță rutieră prin educație și prevenție.

Proiectul „Road Safety” va avea loc duminică, 19.05.2024, în Piața Libertății, începând cu ora 12:00, și va include o simulare a unui accident rutier.

Acest proiect își propune să sensibilizeze publicul cu privire la importanța respectării regulilor de circulație și să promoveze cunoștințele de prim ajutor ca intervenție vitală în caz de urgență. Scopul nostru este de a educa și informa comunitatea asupra riscurilor asociate nerespectării regulilor de trafic, precum și de a sublinia rolul crucial al primului ajutor în salvarea vieților.

În cadrul evenimentului, pe lângă simularea unui accident rutier, va fi organizat un atelier de prim ajutor. Studenți voluntari, instruiți în tehnici de prim ajutor, vor fi prezenți pentru a împărtăși cunoștințele lor și pentru a demonstra manevre esențiale care pot salva vieți.

Evenimentul „Road Safety” este deschis publicului larg și se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Suntem convinși că, prin educație și conștientizare, putem contribui la reducerea numărului de accidente rutiere și la salvarea de vieți. Vă așteptăm cu drag să ne fiți alături la acest eveniment important pentru comunitatea noastră.

(P)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *