Consilierul local, Raul Ambruș, se alătură Partidului Social Democrat din Timiș. De asemenea, PSD mai anunță că 500 de noi membri s-au alăturat formațiunii în ultimele zile. 

“PSD a fost mereu un partid deschis către oamenii performanți și către liderii din comunitate. Prin venirea lui Raul Ambruș și prin alianța cu PNL, cred că am reușit cu adevărat să realizăm un pol social-liberal în Timiș extrem de puternic, care poate oferi stabilitate în viitorii patru ani. Din postura de președinte interimar al Camerei Deputaților, am impus împreună cu ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, ca județul Timiș să nu mai fie marginalizat la București” a declarat Alfred Simonis, lider PSD Timiș. 

Într-o declarație, Raul Ambruș a exprimat recunoștința față de liderii PSD Timiș pentru susținere și a evidențiat coeziunea dintre experiența sa în administrația locală și viziunea partidului pentru viitorul Timișoarei și al județului Timiș.

“Vreau să mulțumesc președintelui PSD Timiș, Alfred Simonis, pentru deschiderea și energia cu care ne-a întâmpinat încă de la primele discuții pe care le-am avut. A dat dovadă că este un om hotărât, serios și dinamic, care știe foarte clar ceea ce vrea să facă. Ne-am alăturat echipei PSD Timiș, deoarece aici am găsit un proiect ambițios care să ducă Timișoara și județul Timiș la un alt nivel. S-a demonstrat și în trecut că PSD știe să funcționeze extrem de eficient alături de o componentă liberală și de aceea am toată încrederea că experiența pe care eu și colegii mei am acumulat-o în administrația din Timișoara se completează foarte bine cu experiența pe care colegii mei din PSD Timiș o au la nivelul județului. Alfred Simonis și Sorin Grindeanu sunt doi oameni care în ultimii ani au reușit pentru Timișoara și județul Timiș ceea ce nimeni nu a mai reușit vreodată, să atragă fonduri și proiecte care să aducă dezvoltare cu adevărat“, a precizat Raul Ambruș. 

Consilierul local Raul Ambruș, aflat la primul mandat în Consiliul Local Timișoara, a fost în trecut președinte al Tineretului Național Liberal Timiș și secretar general al PNL Timișoara.