ACTUALIZARE 2: În urma evenimentului a rezultat o victimă de sex masculin, în vârstă de aproximativ 49 ani, care prezenta plagă înțepată în zona claviculei. Aceasta a fost transportată de către ambulanța SAJ la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Timișoara, în stare conștientă și cooperantă.

ACTUALIZARE 1: Bărbatul are răni în zona claviculei. Se pare că s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea câmpului în timp ce încerca să încarce remorca cu baloți de paie.

Intervenție de urgență a salvatorilor, luni seara în județul Timiș. Un bărbat s-a răsturnat cu tractorul pe câmp. Martorii au sunat la 112, iar la fața locului au ajuns medicii și pompierii de la ISU Timiș. 

Din primele informații, bărbatul se afla pe câmp în localitatea Jena din Timiș. La un moment dat, tractorul care avea și o remorcă s-a răsturnat. 

Martorii au sunat de urgență la 112 și au cerut ajutor. Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Banat” al județului Timiș a trimis o autospecială de primă intervenție, iar Serviciul Județean de Ambulanță Timiș a trimis o ambulanță cu medic. 

Bărbatul a primit îngrijiri medicale în ambulanță și a fost transportat la spital. 

Polițiștii sunt și ei la fața locului și fac verificări.