În cadrul proiectului Arta în comunitate, organizatorii și-au propus să aducă oamenii mai aproape de artă și arta mai aproape de oameni. Prin „Platăm în comunitate”, artiștii vor să înfrumusețeze spațiul verde de la Galeria Park și să creeze noi conexiuni relevante între oameni.

Așadar, se dorește plantarea unui gard viu în jurul parcului și vă invităm alături de noi la Plantare în comunitate, vineri, 26 mai de la ora 16 în parcul de la Galeria Park (Str. George Enescu nr. 1). Noi aducem plantele și materialele, pe voi vă așteptăm cu energie faină, voie bună și dorința de a planta ceva frumos în comunitate. Evenimentul va fi ghidat de Livia Mateiaș și Goran Subin.

Evenimentul se desfășoară în cadrul proiectului Arta în comunitate, organizat de Uniunea Artiștilor Plastici Filiala Timișoara în parteneriat cu studioul artouching.

Proiectul este finanțat prin Fondul pentru un viitor mai bun în comunităţi Timişoara.

Fondul pentru un viitor mai bun în comunități este un program coordonat la nivel național de Federaţia Fundaţiile Comunitare din România – FFCR, finanțat de Lidl Romania și implementat la nivel local de Fundaţia Comunitară Timişoara.