Se fac ultimele pregătiri, la Timișoara, pentru deschiderea Târgului de Paști, ediția 2024. Anul acesta autoritățile anunță că vor fi amplasate căsuțe în 3 piețe din oraș. 

Târgul se desfășoară în perioada 31 martie – 6 mai 2024 și va transforma Piața Libertății, Piața Sfântul Gheorghe și Piața Traian în scene ale celebrării primăverii și ale renașterii spiritului comunitar.


Târgul de Paști din Timișoara promite să fie un simbol al întâlnirii dintre tradiție și modernitate, oferind un spațiu vibrant, unde divertismentul și cultura se îmbină, pentru a crea o atmosferă de sărbătoare, accesibilă tuturor. Este o ocazie unică, pentru locuitori și vizitatori deopotrivă, să exploreze și să se bucure de bogăția culturală a orașului. 


Deschiderea oficială a Târgului de Paști va avea loc pe 31 martie și marchează un
moment de bucurie comună cu ocazia Paștelui Catolic, invitând la unitate în sărbătoare, anunță reprezentanții Casei de Cultură din Timișoara. 

Sunt menite să aducă oamenii împreună, între altele, Alaiul Primăverii, teatru și proiecții de filme pentru copii, activități și ateliere pentru a stârni imaginația celor mici, dans și spectacole live cu Ansamblul „Timișul”, Teatrul Merlin, Alexandra Ungureanu sau Marius Mihalache. De asemenea, va fi organizată o seară specială, de „picnic și film”, pentru a sărbători cu toții, de 1 mai.


Pe 28 aprilie, Sărbătoarea Floriilor aduce un plus de culoare orașului În Duminica Floriilor, vizitatorii vor descoperi noi surprize înmiresmate, special create pentru această sărbătoare dragă românilor, care ne aduce mai aproape cu sufletele de Duminica Învierii. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *