S-au finalizat alegerile interne pentru lista candidaților USR la Parlamentul European. Sergiu Grui, viceprimarul comunei Dumbrăvița, reprezintă USR Timiș pe această listă.

Lista a fost făcută publică de președintele USR, Cătălin Drulă, și include nume precum  Elena Lasconi, primar al orașului Câmpulung, Dan Barna vicepreședintele USR și ALDE Europa și Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății.

Pe 20 octombrie, la Consiliul ALDE Europe, găzduit pentru prima dată la București, USR își va lansa oficial candidații pentru Parlamentul European.

“30 de ani de la Revoluție și ce avem? Extremiști și partide-sistem? Noi, USR, suntem alternativa reală pentru modernizarea României. Luptăm pentru valorile europene care definesc și Banatul, ca spațiu al toleranței inter-etnice și al prosperității clădite pe muncă cinstită. Vrem o țară ca afară, bazata pe lege și reguli, în care statul ajută, nu te fură și servicii de calitate pentru toți cetățenii. Aceasta este Europa și este visul nostru pentru România, iar pentru a-l împlini avem nevoie de voi,” a spus Sergiu Grui, viceprimarul Dumbrăviței și candidat USR pentru Parlamentul European.