Sfârșit tragic pentru o bătrână din Timișoara. Femeia a fost ucisă în propria locuință din zona Șagului, de un necunoscut, care a intrat în casă, cel mai probabil să o jefuiască. Lucrurile au degenerat, iar tâlharul a lovit-o cu bestialitate. 

Cu ultimele puteri, victima a cerut ajutorul vecinilor care au intervenit imediat. Locatarii au observat că suspectului i s-a făcut rău după ce a comis fapta, l-au imobilizat și au sunat la 112. 

La fața locului au sosit echipe ale criminaliștilor care au început cercetările, iar medicii de pe ambulanță au oferit primul ajutor. Victima a fost transportată la spital, însă medicii nu au mai putut să o salveze. Aceasta și-a dat ultima suflare în UPU de la Spitalul Județean. 

La aceeași unitate spitalicească a fost transportat și atacatorul căruia i s-a făcut rău după ce a comis crima. Surse medicale confirmă pentru newsvest.ro că acesta era sub influența alcoolului. 

Surse din cadrul anchetei spun că suspectul este recidivist. De loc din Alba-Iulia și cu multe probleme cu legea atât în țară, cât și în străinătate. 

“Activitățile au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, efectuându-se cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt” transmit reprezentanții IPJ Timiș.