Razie a polițiștilor din Timiș pe străzile și soselele din județ. Oamenii legii de la Serviciul Rutier au descoperit în total 3 șoferi drogați și beți care circulau pe drumurile publice. Un șofer de 24 de ani care conducea un autoturism pe strada Calea Mallului din Timișoara a fost oprit de filtrul polițiștilor. În urma testării cu aparatul Drugtest a rezultat o valoare pozitivă la cannabis, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Polițiștii Serviciului Rutier Timiş au oprit pentru control, pe DN6 la kilometrul 551+900 de metri, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 36 de ani. În urma testării cu aparatul Drugtest a rezultat o valoare pozitivă la cocaină, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Polițiștii municipiului Lugoj au oprit pentru control, pe strada Avram Iancu din municipiu, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, a reieșit că bărbatul avea permisul de conducere reținut, iar autoturismul avea aplicate numere false de înmatriculare. De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată, punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare si conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.