Clubul sportiv Velocitas din Timișoara anunță rezultatele obținute de trei dintre cicliștii săi la competițiile internaționale desfășurate în weekend. Eszter Bereczki, Attila Malnasi și Horea Precup au adus onoare clubului și orașului Timișoara cu performanțele lor excepționale.

Eszter Bereczki a participat la Campionatul Mondial de Cross Country Eliminator (XCE) în Indonezia, clasându-se pe un respectabil loc 20 în categoria Elite F. Această prestație demonstrează angajamentul și calibrul său într-o competiție de înalt nivel.

Attila Malnasi și Horea Precup au participat la VeloPark Debrecen Grand Prix 2023, în Ungaria, obținând locurile 5 (Elite M) și 16 (Juniori M), respectiv.

De asemenea, și ceilalți sportivi ai clubului s-au evidențiat la Cupa Națională de CX – Lunca Timișului CX Cup ediția 2023, obținând rezultate deosebit de încurajatoare. Cu performanțe notabile în diverse categorii, printre care câștigul categoriei Elite M prin Attila Malnasi, campionul național la această disciplină, cicliștii noștri au demonstrat talent și dăruire în competiție.

Rezultatele de la Cupa Națională de CX reflectă angajamentul și calitatea sportivilor din Timișoara:

·Categoria Youth A M – Ștefan Bocșan, locul 3

·Categoria Youth B M – Eduard Jula, locul 3

·Categoria Cadeți M – Tudor Crișan, locul 5

·Categoria Juniori M – Horea Precup, locul 2

·Categoria Elite M – Attila Malnasi, locul 1

·Categoria Master 1 M – Paul Muntean, locul 1; Georgian Grec, locul 2; Mihai Jura, locul 6

·Categoria Master 2 M – Tiberiu Nagy, locul 1; Ovidiu Dănciuț, locul 4

·Categoria Master 3 M – Albert Kalman, locul 1

De asemenea, în cadrul evenimentului, s-a organizat o cursă de MTB pentru cei fără biciclete specifice de cyclocross, unde sportivii timișoreni s-au evidențiat și aici cu rezultate notabile:

·Categoria M 15-19 ani – Dani Ciuruc, locul 2

·Categoria M 20-29 ani – Edward Laki, locul 1

·Categoria M 30-39 ani – Bogdan Dragoș, locul 1; Roberto Micșa, locul 2; Zsolt Kovacs, locul 5

·Categoria M 40-49 ani – Dani Amariei, locul 6

·Categoria Open F – Giulia Pârvu, locul 3