Comunicat de presă – Având în vedere notificarea transmisă de către AQUATIM SA referitoare la execuția unor lucrări de conectare conducte, planificate a se efectua la intersecția străzii Miresei cu Calea Aradului, în cursul nopții de luni spre marți, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum și a apei reci hidrofor, la PT 26.

Mai exact, întreruperea se va produce începând din seara zilei de azi, luni, 21.08.2023, ora 22.00, până marți dimineața, 22.08.2023, ora 08.00, urmând să afecteze consumatorii arondați străzilor: Miresei, Calea Sever Bocu, Calea Aradului, Calea Torontalului, Biserica Agape, BCR, Asirom, Cowork Timișoara – în total un număr de 44 de branșamente. Rugăm pe această cale consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

De asemenea, în cursul zilei de marți, 22.08.2023, în intervalul orar ora 0800 – 1800, se întrerupe apa caldă de consum la următoarele puncte termice:  20, 71, 72, 73, 74, 74A, 75, STPT, Aquatim – Sediul secundar din str. Baader și Clinica de Boli Infecțioase Victor Babeș, în vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc pe următoarele străzi: Baader, Drăgășani, Golescu, Înfrățirii, Take Ionescu, Virtuții, Tapia, Dorobanților, Lugojului, Renașterii, Simion Bărnuțiu, Telegrafului, Topologului, Tibiscum, Basel, Geneva, Lorena, Samuel Micu, Zurich, M. Kogalniceanu, Viorelelor, George Bacovia, Alex. Miletici, Ovidiu, Eugen Pop, Cornel Lazăr, Intrarea Zoltan Kodaly, Valea Behelei – în total un număr de 204 branșamente.

Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei.