Încă un caz de conducere sub influența substanțelor interzise a fost depistat de polițiștii din Caransebeș, într-o acțiune de control desfășurată pe strada Calea Severinului. Un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 19 ani, rezident al localității, a fost oprit pentru verificări de rutină.

Conform declarațiilor oficiale, teste efectuate cu aparatele din dotare au relevat că șoferul avea o alcoolemie de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat, depășind limita legală admisă. Mai mult, au apărut suspiciuni privind consumul de substanțe psihoactive, astfel că tânărul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea efectuării analizelor toxicologice.

Conform autorităților, cercetările sunt în desfășurare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe psihoactive.

Pe fondul acestor evenimente, dreptul tânărului de a conduce autovehicule pe drumurile publice a fost suspendat, conform legislației în vigoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *