Scene de o cruzime rară s-au derulat în acest weekend pe strada Ofcea din Complexul Studențesc din Timișoara. 6 tineri, colegi de muncă pe un șantier, au plecat împreună de la serviciu spre casă. Pe drum, băuți bine, s-au luat la ceartă dintr-un motiv încă necunoscut pentru autorități. Victimă a căzut un bărbat de 34 de ani pe care au tăbărât ceilalți. 

Cei 5 l-au lovit pe tânăr cu pumnii și picioarele până când acesta a căzut la pământ. Atacul, însă nu s-a oprit aici, colegii de muncă ai bărbatului, între care și o femeie, au continuat să îl lovească pe acesta cu bestialitate până când și-a dat ultima suflare. Medicii au ajuns la fața locului, însă nu au mai putut să facă nimic pentru a-i salva viața. Polițiștii de la criminalistică au împânzit locul și au stabilit că tânărul a murit din cauza loviturilor puternice. 

“În fapt, s-a reținut că în seara zilei de 01 aprilie 2023, în intervalul orar 20:42 – 21:00, în zona străzii Ofcea din municipiul Timișoara, inculpații ar fi aplicat victimei mai multe lovituri cu picioarele, ar fi imobilizat-o și ar fi călcat-o cu piciorul pe cap, violențe soldate, la scurt timp, cu decesul acesteia. În data de 02 aprilie 2023, inculpații au fost prezentați cu propunere de arestare preventivă, judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiș” transmit reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș. 

Patru dintre suspecți au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, iar femeia, implicată și ea în scandal, este în arest la domiciliu.